Kennemer Boekhandel: Lezing Martin Hendriksma over zijn nieuwe boek ‘Het geheim van Bols’

Schrijver en Haarlemmer Martin Hendriksma komt donderdagavond 29 februari naar Kennemer Boekhandel om een lezing te geven over zijn nieuwe boek Het geheim van Bols. Deze lezing mag u echt niet missen!

In de zomer van 2020 kruipt Martin Hendriksma naar een onderduik­ruimte op een Heemsteedse zolder. Daar treft hij een matras aan, twee lege flessen en een verscheurde krant uit november 1941. De eerste bewoners van het huis blijken adjunct-directeur Ernst Moltzer van de internationaal bekende jenever- en likeurenfabrikant Bols en zijn vrouw. Ernst probeerde in de oorlog over zee naar Engeland te vluchten en is sinds­dien vermist. Zijn flamboyante echtgenote Traut, een Oostenrijkse gravin, zou hem hebben verraden.

Hendriksma duikt in het onthutsende oorlogsverhaal van het familiebedrijf Bols. Beetje bij beetje ontrafelt hij wat door Bols altijd zorgvuldig verzwegen werd. En in een tot de laatste bladzijde spannende zoektocht neemt hij alle twijfels weg over het tragische lot van de verdwenen Ernst.

Datum: donderdag 29 februari
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 7,50 euro
Aanmelden: info@kennemerboekhandel.nl / 023-5251944

Kennemer Boekhandel: Lezing Martin Hendriksma over zijn nieuwe boek 'Het geheim van Bols'

Kennemer Boekhandel

Kleverparkweg 3
2023 CA Haarlem

  • Centrum
  • 20:00 uur
  • €7,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu