Sociëteit Vereeniging: Workshop Salsa dans en muziek

Voetjes van de vloer ook in de Sociëteit. Lijkt dansen je leuk kom dan naar de workshop SALSA DANS EN MUZIEK. Want Salsa is erg populair en is voor iedereen overal ter wereld! Een namiddag lang waan je je in tropische sferen van Zuid-Amerika! Je maakt kennis met de Cubaanse dans en muziek. Daarnaast worden er verhalen verteld over de diverse latinostijlen.

Doe mee, het is enorm leuk en inspirerend! De workshop duurt 2 uur inclusief een pauze en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, dames en heren, alle leeftijden. De deur is open vanaf 19.00 uur. Na afloop is er alle gelegenheid voor een hapje en drankje en kun je zelf nog nagenieten van je danservaring, om nooit te vergeten! Je vertrek vrolijker dan je aankwam, zeker weten.

De docent is Joyce van der Stad met medewerking van Dansgroep Salsajoy. Joyce heeft 30 jaar ervaring als dansdocent en ongeveer vijftien geleden is Salsajoy door haar opgericht. Zij vertelt hierover: ‘We dansen niet met elkaar als paren, maar als groep en dat geeft veel energie en plezier. Bovendien goed voor lijf en leden. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat we spatgelijk kunnen dansen. De choreografieën maak ik zelf. Het lijkt makkelijk wat we doen, kom het maar eens proberen”.

SoSalsa

donderdag 28 maart 2024
19:30-22:00 uur

leden gratis
niet leden: € 10,-
Organisatie: Joyce van der Stad
Al 41 deelnemers
inschrijving nog 16 dagen
nog 4 tickets beschikbaar, te bestellen: Hier

Sociëteit Vereeniging: Workshop Salsa dans en muziek

Sociëteit Vereeniging

Zijlweg 1
2013 DA Haarlem

  • Centrum
  • 19:30 - 22:00 uur
  • Gratis en €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu