Voorjaarsvakantie: Frans Hals Museum (6-11 jaar)

Schilderen, verkleden en ontdekken bij het Frans Hals Museum

Bij het Frans Hals Museum aan het Groot Heiligland valt er deze vakantie voor kinderen weer van alles te beleven. Heeft jouw mugje al eens meegedaan aan de speciale kindertour langs de hoogtepunten van het museum? Of aan de schilderworkshop? Allebei aanraders! De gratis speurtocht is altijd een goed idee. Ook leuk: een plekje veroveren in het ‘online museum’ van het Frans Hals Museum op Facebook of Instagram. Hiervoor kunnen mugjes (en hun ouders) zich in het museum als schutter verkleden en een foto maken bij een levensgrote print van het beroemde schuttersstuk van Frans Hals. Op 1 maart is er trouwens ook iets bijzonders te doen in het museum. Dan komt Annemarie Jongbloed om 13:30 en om 14:30 uur tussen de schilderijen uit haar spannende kinderboek ‘De Meestervervalser’ voorlezen.
Datum en tijd: Het museum is open op dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur. De speciale kindertours (6 t/m 11 jaar) starten op 26 en 28 februari en op 4 en maart om 13:15 uur. De schilderworkshops (6 t/m 12 jaar) worden gegeven op alle dagen dat het museum geopend is, van 11:30 tot 13:00 en van 14:30 tot 16:00 uur.
Kosten: Volwassenen betalen €16 entree, kinderen en Museumkaarthouders mogen gratis naar binnen. De voorleesmomenten zijn bij de entree inbegrepen. De kindertour en de schilderworkshop kosten elk €7,50.
Locatie: Groot Heiligland 62 (locatie Hof), Haarlem
Tickets: Tickets voor museum, workshop en kindertour koop je ter plekke of reserveer je via deze site

Voorjaarsvakantie: Frans Hals Museum (6-11 jaar)

Frans Hals Museum

Groot Heiligland 62
Haarlem

  • Centrum
  • 11:00 - 17:00 uur
  • Entree gratis. Workshops en kindertour €7,50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlem brede activiteiten

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu