Kennemer Boekhandel: Poëzieweek

De Haarlemse Dichtlijn gaat in de PoëzieWeek, op zaterdag 27 januari, op tournee met het meest laagdrempelige podium langs 4 boekhandels. De karavaan start om 13.00 uur bij Boekhandel Blokker aan de Binnenweg te Heemstede. Daarna reizen ze door naar het centrum van Haarlem -met tussenstops bij Athenaeum Boekhandel aan de Gedempte Oude Gracht om 14.15 uur en De Vries Van Stockum Boeken om 15.15 uur- en arriveren we om 16.15 uur bij het eindpunt: Kennemer Boekhandel in Kleverpark.

Meld je aan als je mee wilt doen. Mail via info@haarlemsedichtlijn.nl

Het thema van de PoëzieWeek is ‘thuis’ en de organisatie licht dat zo toe: “Het huis van de poëzie bestaat uit meer dan louter bakstenen. Dichters bouwen huizen uit herinneringen, geuren en kleuren. Ze beschrijven de huizen van onze jeugd en de straten van onze dromen. Ze schrijven hun gedichten op een hoekje van onze keukentafel en turen naar de schilderijen aan onze muren. De mooiste woorden ontspruiten vaak op de plek waar we ons het meest thuis voelen.” – https://www.poezieweek.com/them

Wie wil komen luisteren, is van harte welkom. Na afloop schenkt Kennemer Boekhandel nog een drankje en is er tijd om na te praten en elkaar gedichten te tippen.

Datum: 27 januari
Tijd: 16.15 uur
Toegang: vrij

 

Kennemer Boekhandel: Poëzieweek

Kennemer Boekhandel

Kleverparkweg 3
2023 CA Haarlem

  • Centrum
  • 16:15 - 17:15 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Haarlemse Dichtlijn

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu