Jamsessies voor jongeren tot 20 jaar

8 april ook op 13 mei 2024 en 3 juni 2024

18:30 – 20:30 uur
Slachthuis
Rockplein 6
Haarlem

Dit jaar organiseren Hart en Music on the Block een maandelijkse jamsessie bij Slachthuis Haarlem voor jongeren tot en met 20 jaar. Iedere eerste maandag van de maand kun je vrijblijvend mee komen spelen op je eigen instrument, onder begeleiding van een professionele muzikant. Je leert medemuzikanten kennen en wie weet ontmoet je wel je toekomstige bandgenoten!

Jamsessie? Wat is dat?
Een jamsessie is een evenement waar muzikanten bij elkaar komen om spontaan samen muziek te maken in een onvoorbereide vorm. Speel je een instrument of zing je? Dan kun je meedoen aan een jamsessie. Iedereen is welkom en het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe lang je al speelt. Als je een klein beetje akkoorden kunt spelen, dan kan je al mee komen jammen.

Wil je graag vrienden maken die ook van muziek houden? Dan is dit de ideale gelegenheid. En wie weet ontmoet je hier je toekomstige bandgenootjes. Wil je liever alleen komen luisteren? Dat kan ook. Bestaande bands zijn ook van harte welkom om hun muziek te laten horen. Tijden:
18.30-20.30
Je hoeft niet verplicht het hele blok aanwezig te zijn, je kunt heel eventjes langskomen. Het is wel fijn als je een beetje op tijd komt! Je hoeft je niet aan te melden voor het event.

Wat handig is om mee te nemen naar een jamsessie:
– (bas)gitaar (+kabel)
– oordoppen (ook te koop bij de bar)
– drumstokken (als je die hebt)

Er zijn altijd keyboards, microfoons, amps en een drumstel aanwezig.

Jamsessies voor jongeren tot 20 jaar

Slachthuis

Rock plein 6 2033 KK Haarlem
2033 KK Haarlem

  • Oost
  • 18:30 - 20:30 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Hart Haarlem
Slachthuis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu