Hulp nodig bij uw administratie?

Hiermee richten we ons op iets wat iedereen kan overkomen.

Door een ingrijpende gebeurtenis of omdat je een moeilijke periode doormaakt, blijven bankafschriften en rekeningen liggen. Tot je zelf niet meer door de administratieve papierwinkel heen komt.

Dan kan een vrijwilliger van Humanitas Zuid-Kennemerland Thuisadministratie uitkomst bieden. Door samen alles weer goed op een rijtje te krijgen. En zo nodig te zorgen dat er – goed voorbereid – een schuldhulptraject kan worden ingezet.

Want ons uiteindelijke doel blijft dat onze deelnemers zeggen: ‘Dankzij het contact met een Humanitas-vrijwilliger kan ik mijn leven weer zelf oppakken.’

Aanmelden voor ondersteuning:

Om aan te melden voor de ondersteuning van Humanitas Thuisadministratie, stuurt u een mail met contactgegevens en korte omschrijving naar thuisadministratie.zkl@humanitas.nl   of bel: 06 333 42 203 De coördinator zal contact opnemen. De werkzaamheden die de vrijwilliger voor je doet zijn kosteloos. Kosten voor materialen (ordners, enveloppen en postzegels) zijn wel voor eigen rekening.

Hulp nodig bij uw administratie?

  • Centrum
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Humanitas Zuid-Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu