Kennemerhart Oppeppers

Kennemerhart Oppeppers

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Kennemerhart Oppeppers: op maat, eigentijds en dichtbij
Kennemerhart biedt vanuit woonzorglocaties, dag- en ontmoetingscentra, een behandelcentrum en in de thuissituatie wonen, zorg en welzijn aan ruim 2500 ouderen in de regio Haarlem. Dit gebeurt vanuit de kernwaarden ‘persoonlijk en op maat’, ‘met aandacht en in samenspraak’ en ‘sociaal betrokken’. Met de ontwikkeling van nieuwe producten, zoals innovatieve dagbesteding, anticipeert Kennemerhart op de roep uit de maatschappij naar bewustwording, duurzaamheid, zingeving en lifestyle.

Programma
Met ons programma Kennemerhart Oppeppers (vanaf 55+) bieden wij een nieuwe eigentijdse vorm van (mobiele) dagbesteding. Een verfrissend kwartaalprogramma vol activiteiten zoals workshops en lezingen en ontmoetingen op het gebied van Sport & Bewegen, Kunst & Cultuur, Groen & Natuur, Vitaliteit & Preventie en Creatie. Dit vullen we ‘op maat’ aan met ieders persoonlijke interesses en mogelijkheden.

Locaties voor dagbesteding
Onze locaties voor dagbesteding, zowel dag- als ontmoetingscentra, zijn te vinden in Zuid-Kennemerland in de gemeente Haarlem, Heemstede, Bloemendaal/Vogelenzang en Zandvoort.

Vergoeding en indicatie
Voor de ontmoetingscentra is geen indicatie nodig. Om een dagcentrum te kunnen bezoeken, is een indicatie nodig, een WMO-indicatie van de gemeente of een indicatie van het CIZ (overbruggingszorg) nodig. Hoe worden zorg en diensten vergoed? Klik hier voor meer informatie. Heeft u vragen over de financiering in uw specifieke situatie en in uw gemeente? Neem dan contact op met de cliëntservice van Kennemerhart of kijk op de website van de overheid.

Kennemerhart Oppeppers

Diakenhuisweg 41

2033 AP Haarlem

023-5837520

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.