Kennemerhart Reinaldahuis

Kennemerhart Reinaldahuis

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Een warm thuis in het Reinaldahuis
Woonzorgcentrum het Reinaldahuis is gelegen aan het Reinaldapark in Haarlem-Oost. Voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen biedt het Reinaldahuis een warm thuis. We hebben woonafdelingen voor mensen met een chronische ziekte of lichamelijke beperking, al dan niet in combinatie met beginnende dementie. Voor mensen met matige of vergevorderde dementie hebben we een beschermende woonafdeling, waar zij veilig en vertrouwd kunnen wonen.

Naast langdurig verblijf is er in het Reinaldahuis ook plek voor kort verblijf, zoals bijvoorbeeld voor revalidatie, herstel, palliatieve zorg en logeren & respijtzorg.

Alle faciliteiten onder één dak
Het Reinaldahuis heeft allerlei faciliteiten binnen handbereik, zoals een apotheek, bibliotheek, supermarkt en internetcafé. Elke donderdagochtend is het markt in het atrium van het Reinaldahuis. En voor een warme maaltijd of een lekker bakje koffie kunnen bewoners en hun bezoek terecht in het restaurant of de coffeecorner op de begane grond. Ook kunnen bewoners zich bij het Reinadahuis vermaken met biljarten, koersballen en meer.

Zelfstandig wonen
Zelfstandig wonen, in een eigen koop- of huurappartement is ook mogelijk. Naast het Reinaldahuis liggen 106 driekamer aanleunwoningen voor alleenstaanden of echtparen. In de appartementen is het prettig en veilig wonen met zorg op maat. Bewoners kunnen gebruik maken van de faciliteiten in het Reinaldahuis en van de diensten van Kennemerhart.

Kennemerhart Reinaldahuis

Leonard Springerlaan 1

2033 TA Haarlem

023 543 40 00

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.