Patronaat: Al McKay – hits van Earth, Wind & Fire

Zaterdag 13 juli 2024
Stage 1 Tickets € 50,00 te bestellen: Hier
Deuren: 19:30 Start: 20:30 uur

Dansen op de hits van Earth, Wind & Fire Experience? Dat kan op zaterdag 13 juli in Patronaat! De band – bij elkaar gebracht door origineel lid Al McKay – bestaat uit oud-leden van topacts als Earth, Wind & Fire zelf, Tower of Power, The Doobie Brothers, Chaka Khan en Prince.

In een tijdperk waarin veel popgroepen optreden met clicktracks en vooraf opgenomen zang en geluidseffecten, weigert de Earth, Wind & Fire Experience zich daarbij aan te sluiten. Deze band staat bekend om het spelen van de muziek met het originele gevoel en zonder speciale effecten. Dit wordt dan ook een concert dat iedere zichzelf respecterende funkliefhebber niet mag missen!

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Patronaat: Al McKay - hits van Earth, Wind & Fire

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 13 juli
  • 20:30 uur
  • €50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu