Patronaat: Bart van Liemt – Songs That Make Me Go

Vrijdag 5 juli 2024 Stage 3
Tickets € 16,00 te bestellen: Hier
Deuren: 19:30 Start: 20:15 uur

Bart van Liemt ken je misschien nog wel als frontman van The Sheer. Met hun Britpop-achtige songs was de band enorm succesvol aan het begin van de zeroes. Nu, met een rugzak vol verhalen en een grote liefde voor Britse topsongs, neemt Bart weer plaats in de spotlights. Maak op vrijdag 5 juli van dichtbij mee hoe Bart op aanstekelijke wijze eigen werk afwisselt met songs van z’n Britse helden als Richard Ashcroft, Noel Gallagher en Paul McCartney. Ben jij erbij in Patronaat?

Met The Sheer stond Bart meerdere malen in de hitlijsten, sleepte hij vele prijzen en nominaties binnen en tourde hij langs talloze podia en festivals. Later was Bart onderdeel van Baskerville en bracht hij solo onder de naam Bade eigen nummers uit. Tegenwoordig schrijft hij liedjes met onder meer Chef’Special, Tim Dawn, Merol en Douwe Bob en brengt hij onder de naam Astral Twins samen met Krezip-gitarist JanPeter Hoekstra elk jaar op hun gezamenlijke verjaardag een liedje uit.

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Patronaat: Bart van Liemt – Songs That Make Me Go

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 5 juli
  • 20:15 uur
  • €16

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu