Patronaat: DUNE Aimee + MICHA

Woensdag 26 juni 2024 Stage 3 Tickets € 10,00 te bestellen: Hier
Deuren: 19:30 open Start: 20:00 uur

Alt-popartiest en songwriter DUNE Aimee neemt je mee in haar wereld met pakkende hooks en kwetsbare teksten die typische, soms licht dramatische, thema’s van jongvolwassenen belichten. Haar verhalende Engelstalige muziek is omhuld met een laagje pop en speelse productie-elementen, geïnspireerd door artiesten als Julia Michaels en Lizzy McAlpine. Met haar zachte en heldere stem verovert ze menig luisteraar; vandaar dat ze vaak de onschuldige versie van Billie Eilish wordt genoemd.

Sinds haar afstuderen aan het conservatorium in Engeland in 2020 heeft DUNE Aimee twee singles uitgebracht die goed werden ontvangen, onder andere door BBC Introducing. Na veel tijd te hebben geïnvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe muziek achter de schermen, brengt ze begin juni haar debuut-EP ‘By The End of Dune’ uit. De titel verwijst speels naar de maand juni en de uitspraak van haar naam, wat symbolisch staat voor het tijdig afscheid nemen van een oude versie van jezelf.

De EP biedt een kijkje in het dagboek van een hopeloze romanticus met een vleugje bindings- en verlatingsangst. Kortom, het is een kwetsbare en persoonlijke EP gevuld met zelfreflectie, emotie en acceptatie, waarbij perfectie niet altijd binnen de lijntjes hoeft te liggen.

MICHA

Micha is een jonge artiest die vastberaden is de grenzen tussen pop, alternatief en singer-songwriter te laten vervagen. Zijn muzikale smaak is zeker breed, van Chet Baker tot Mac Miller, maar je kunt de kern van zijn songwriting vinden in zijn goed geschreven en eerlijke teksten.

Hij was drie maanden in Nashville, Tennessee te vinden om daar te werken aan zijn debuut EP, met onder andere GRAMMY-winnares Femke Weidema en haar label LV Records. Ook werd hij het afgelopen jaar geselecteerd als Popronde artiest, waar hij in totaal 25 shows speelde.

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Patronaat: DUNE Aimee + MICHA

Patronaat

Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

  • Centrum
  • 26 juni
  • 20:00 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Patronaat

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu