Slachthuis: Mooon + Support

zaterdag 16 november Deuren: 20:00 Tickets €10 Te bestellen: Hier

MOOON (NL):
De wereld van MOOON betreden is alsof je een tijdmachine binnenstapt. Het jonge Brabantse powertrio neemt de luisteraar mee naar de Gouden Eeuw van de popmuziek: de hoogtijdagen van de psychedelia in de jaren 60 en 70. Hun derde album, “III”, is afgelopen februari uitgekomen op Excelsior Recordings en het Duitse label Soundflat Records.
De band vindt zijn oorsprong in 2013, in een oude boerenschuur ergens in het zuiden des lands. Hier werden de eerste zaadjes geplant voor een muzikaal project dat tien jaar later nog altijd volop in ontwikkeling is.
MOOON is niet van het halfbakken werk, maar gaat voor een sound die qua authenticiteit akelig dicht in de buurt van de grondleggers komt. The Who, The Monkees en Small Faces, maar ook minder bekende namen als The Idle Race, Grapefruit en Strawberry Alarm Clock: ze zitten allemaal in het DNA van MOOON.

 

Support tba

Slachthuis: Mooon + Support

Slachthuis

Rockplein 6
2033 KK Haarlem

  • Oost
  • 16 november
  • 20:00 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Slachthuis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu