Slachtshuis: The Spunyboys + Tornado Beat

vrijdag 5 juli Deuren: 20:00 Tickets €10 te bestellen: Hier

The Spunyboys:

The Spunyboys, Franse Stray Cats-achtige Rockabilly, bestaan al sinds 2006. Dit Rockabilly Trio speelt in traditionele bezetting Rockabilly klassiekers, maar ook eigen nummers met een wilde super energieke hete show. Ze hebben invloeden van o.a. Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, maar ook nummers van teddyboy-legendes en Neo Rockabilly zoals The Stray Cats en Matchbox.

Tornado Beat:

Tornado Beat is een band met de roots in de jaren ’50 en ’60, gevormd in 2019. Ze spelen eigen werk: van rauwe Rhythm ‘n Blues en authentieke Boogie, tot opzwepende Rockabilly en soulvolle ballads. In 2021 begonnen ze met live gigs in Nederland en Europa; van D-Day bij de Cruis Inn in Amsterdam, tot het Bethúne Retro festival in Frankrijk, zomerfeesten Nijmegen maar ook de Rhythm Riot in Engeland en Race66 in Zwitserland. Op het Amerikaanse WILD-records kwam in september ’22 hun eerste vinyl-single ‘He’s A Wolf’ uit. Ook namen ze twee clips op voor het Bopflix-youtube kanaal. In April 2024 werd het eerste album opgenomen in de WILD-records studio in Los Angeles (release juni ’24) en speelden ze op het Viva Las Vegas rockabilly festival in Las Vegas. Aan enthousiasme en speelplezier in ieder geval geen gebrek!

 

The Professional Againsters zullen de avond aan elkaar draaien!

Slachtshuis: The Spunyboys + Tornado Beat

Slachthuis

Rockplein 6
2033 KK Haarlem

  • Oost
  • 5 juli
  • 20:00 uur
  • €10

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Slachthuis

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu