Theater De Liefde: Muziek-Hank Wedel and friends feat.

De in Cork, Ierland woonachtige singer-songwriter Hank Wedel begon vlak voor de wereldwijde lockdown in 2020 aan nieuwe nummers te werken met de veelgeprezen Ierse producer Declan Sinnott. Er zijn sindsdien 3 goed ontvangen singles verschenen. Hank heeft concerten gespeeld in Cork en New York rond de single (We Are) The Rakes of Mallow, oorspronkelijk een traditionele Ierse polka over de legendarische 18e-eeuwse schurken en lellebellen die in de Europese verbeelding de scepter zwaaiden. Hij heeft het nummer eigentijds gemaakt, zodat het Hank’s eigen associatie met het stadje Mallow reflecteert.

Vandaag zal Hank begeleid worden door Johan Hoogeboom op de vleugel en Siard de Jong op de fiddle.

Hank Wedel is geboren in Dayton, Ohio en getogen in Mallow, Ierland. Hij heeft als gitarist, zanger, songwriter en bandleider duizenden optredens gedaan over de hele wereld. Solo of met bands als Princess Street en Open Kitchen. Hij heeft gespeeld met onder anderen Christy Moore, Mary Black en Bono.

Hank is een graag geziene gast in Nederland en werkt hier met bekenden als Dolf Jansen, André en Erik van der Hoff (Roberto Jacketti and The Scooters) en zangeres Evelyn Kallansee.

  • Muziek
  •  Zaterdag 14 januari 2023
  •  20:30
  • Tickets € 17.75 Te bestellen: hier

Theater De Liefde: Muziek-Hank Wedel and friends feat.

Theater De Liefde

Begijnesteeg 1
2011 RV Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:30 uur
  • € 17.75
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Muziek in Haarlem
Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu