Pletterij: Politiek Café

De Pletterij organiseert in samenwerking met Haarlems Nieuwsblad en NH Nieuws iedere maand een Politiek Café. Daags na de raadsvergadering blikken we terug op wat de afgelopen weken in politiek Haarlem is gebeurd. Welke discussies zijn gevoerd, welke besluiten zijn genomen, wie vielen er op?

Presentatoren Joost Verhagen (Haarlems Nieuwsblad), Geja Sikma (NH Nieuws) en Jan Hoekema (Pletterij) blikken terug op de afgelopen weken. Daarna worden de hoofdrolspelers van de afgelopen periode geïnterviewd waarna we met muziek van meester-accordeonist Roelof Ruis afsluiten.

Het programma is gratis toegankelijk voor publiek. Ook kan het programma gratis gevolgd worden via een livestream: via ons YouTube-kanaal en via de websites van het Haarlems Nieuwsblad en Haarlem – NH Nieuws. Na afloop is het politiek café als podcast terug te zien op het YouTube-kanaal van de Pletterij.

Het Politiek Café is gratis toegankelijk. 31 maart, 21 april en 2 juni 2023 De Pletterij van 17-18 uur.

LIVESTREAM
Je kunt onze livestreams gratis volgen op ons YouTube-kanaal en na afloop zijn ze er als podcast terug te zien.

Pletterij: Politiek Café

Online en in De Pletterij

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

  • Centrum
  • 17:00 - 18:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Pletterij

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu