Repair Café

Repair Café

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Repair Café Boerhaavewijk
Iedere 1e dinsdag van de maand wordt in de centrale hal van wijkcentrum De Ringvaart het Repair Caf
é Boerhaavewijk georganiseerd. Dit is een van de vier locaties in Haarlem waar een Repair Café wordt gehouden. Kijk voor de exacte data op onze website: repaircafemeetingz

Wat is een Repair Café?
Het Repair Café is een evenement dat draait om repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap aanwezig. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee, zoals broodroosters, strijkijzers, waterkokers, lampen, koffiezetapparaten, fietsen. Ook kleine reparaties aan kleding kunnen gedaan worden. Wel is het de bedoeling dat de bezoekers dit samen met de reparateurs doen; misschien leer je er nog wat van! Maar langskomen om een kijkje te nemen en een praatje te maken is ook gezellig.

Vrijwillige bijdrage
De reparateurs vinden het een uitdaging om alles te repareren en nemen daar graag de tijd voor om zo te voorkomen dat iets weggegooid moet worden. Daarmee beconcurreren we niet de professionele reparateur, maar eerder de fabrikant die wil dat dat je je oude spullen weggooit en nieuwe koopt. Met de bijdrage wordt weer gereedschap aangeschaft dat gebruikt wordt voor de reparaties.

Repair Café

Floris van Adrichemlaan 98

2035 VD Haarlem

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Repair Café Boerhaavewijk

  • Centrum
  • 2 juli
  • 20:00 - 22:00 uur
  • vrijwillige basis