Roze Salon Haarlem

Roze Salon Haarlem

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Naar een homocafé- of disco gaan ‘roze’ ouderen niet zo snel. Toch hebben Haarlemse homoseksuele senioren behoefte aan een gelegenheid waar ze gevoelsgenoten kunnen ontmoeten, bleek uit een rapport Roze Out Haarlem.

In 2012 werd het plan opgevat om – in navolging van Amsterdam en Rotterdam – ook in Haarlem een roze ontmoetingsplaats te organiseren voor 55+. De behoefte aan een dergelijke ontmoetingsplaats was namelijk één van de belangrijkste aanbeveling uit het rapport Roze Out Haarlem (2012)

Op initiatief van COC-Kennemerland, Gay-Haarlem, Zorggroep Reinalda en de welzijnsorganisaties Haarlem Effect en Dock-Haarlem heeft op 14 februarie 2013 (Valentijnsdag) de Roze Salon 55+ voor het eerst haar deuren in Wijkcentrum Binnensteeds geopend!

Ieder tweede donderdag van de maand in wijkcentrum Binnensteeds aan de Nieuwe Groenmarkt is iedereen (thuiswonend en/of in zorgcentra) die zin heeft om roze generatie-/gevoelsgenoten te ontmoeten, zijn/haar verhalen-ervaringen-herinneringen te delen onder het genot van een kopje koffie of drankje van harte welkom. Een homovriendelijke, laagdrempelige ontmoetingsmiddag met vooral ook de gelegenheid om – indien daar interesse voor is – een activiteit te organiseren zoals een gezamenlijke maaltijd of een muziek(optreden).

Roze Salon Haarlem

Nieuwe Groenmarkt 20

2011 TW Haarlem

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Roze Salon Haarlem 55+

  • Centrum
  • 9 mei
  • 16:30 - 19:30 uur