Seinwezen

Seinwezen

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Het Seinwezen is industrieel erfgoed uit 1915 en ligt naast het spoor in Haarlem. Seinwezen Beheer heeft het pand in 2011 aangekocht, verbouwd en verduurzaamd om het te behouden. Het is nu een inspirerende plek om te werken, vergaderen en ontmoeten!

Het Seinwezen biedt onderdak aan bijzondere bedrijven, flexwerkplekken en vergaderingen van organisaties met veelal een maatschappelijke doelstelling. Er is een afwisseling van eigen culturele en sociale evenementen en inspirerende activiteiten van anderen.

Het Seinwezen is een levendig centrum waar sociaal ondernemen een stevige plaats inneemt en waar maatschappelijke vraagstukken worden opgepikt. Het brengt mensen in beweging en legt verbindingen om gezamenlijke problemen op te lossen. Sinds de duurzame verbouwing is Het Seinwezen uitgegroeid tot een gebouw met een lage drempel en een hoge impact.

Het pand Seinwezen was van 1915 – 2000 het voormalig Hoofdgebouw van het Seinwezen der Hollandsche IJzeren Spoorweg Maatschappij (HIJSM), sinds 1936 de NederlandseSpoorwegen. Het was een onderafdeling van de dienst Weg & Werken, die het onderhoud van seinen verzorgde.

Seinwezen

Kinderhuissingel 1

2013 AS Haarlem

023-531 7118

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.