Inloop spreekuur Sociaal Wijkteam Oost

Woon je in de Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt of Van Zeggelenbuurt? Dan kun je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in wijkcentrum Het Broederhuis. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?
Sociaal Wijkteam Slachthuisbuurt, Amsterdamsebuurt en Van Zeggelenbuurt bestaat uit negen professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: DOCK, RIBW-KAM, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Wmo, Werk en Inkomen en Schulddienstverlening). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten
We zijn gehuisvest in wijkcentrum Het Broederhuis. Een plek voor en door de buurt. Je kunt hier koffiedrinken, iets eten, buurtgenoten ontmoeten, vragen stellen en activiteiten bijwonen. Onderdeel van het Broederhuis is De Wijkfabriek. Een platform waar je, alleen of samen met buurtgenoten, activiteiten kunt organiseren en jouw talenten kunt ontdekken. Van het gezamenlijk aanpakken van tuintjes tot het naaien van kleding. De Wijkfabriek ondersteunt je in het organiseren van buurtinitiatieven en het realiseren van creatieve ideeën.

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Tijden inloopspreekuur:
maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.00 uur

Telefoon 023 5430993

Inloop spreekuur Sociaal Wijkteam Oost
Actief

Inloop spreekuur Sociaal Wijkteam Oost

Het Broederhuis

Nagtzaamplein 67
2032 TC Haarlem

  • Oost
  • 09:00 - 12:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Sociaal Wijkteam Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu