Inloop spreekuur Wijkteam Slachthuisbuurt

Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan in het leven? Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies of ondersteuning. Ons team helpt je verder bij allerlei onderwerpen. Zoals geldzaken, gezondheid, opvoeden, werk, wonen en het leren kennen van nieuwe mensen. Ook kunnen we je ondersteunen als je vragen hebt over mogelijkheden om iets te doen in de buurt. Bel of mail ons, we zijn er voor je!

Heb je informatie, advies of ondersteuning nodig? Of heb je een vraag of idee voor de buurt? Loop dan gerust eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Wie zijn wij?

Alle wijkbewoners kunnen bij ons terecht voor individuele ondersteuning en hulp en voor activiteiten en initiatieven in de wijk. Buurts bundelt de krachten van diverse partners en vrijwilligers om mensen verder te helpen. Zo werken we samen met andere wijkbewoners, huisartsen, de gemeente, CJG, GGZ, kerken en allerlei andere organisaties in de wijk. We gaan hierbij altijd uit van de kracht van inwoners zelf en hun situatie. Zo worden we samen als mensen, buurten en stad sterker.

Bel of mail ons, we zijn er voor je! Je kunt ons altijd bellen en mailen met een vraag of voor een afspraak. We werken vanuit Buurtwinkel Hof van Leijh en Het Broederhuis. We zijn als wijkteam ook aanwezig bij de Buurtplaats in de Bibliotheek Haarlem Oost.

Activiteiten

Je vindt ons in Wijkcentrum Het Broederhuis en in Buurtwinkel Hof van Leijh. Beide locaties zijn plekken voor en door de buurt. Je kunt hier koffiedrinken, iets eten, buurtgenoten ontmoeten, vragen stellen en activiteiten organiseren en bijwonen.

In Het Broederhuis kun je ook sporten bij Sportschool de Hagedis. Individueel en onder begeleiding van stichting Roads. In de Buurtwinkel is een PostNL punt en kun je ook wat kleins eten. Hier werken we samen met het SIG, een stichting die dagbesteding organiseert voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

Je kunt hier verder lezen over hoe het wijkteam van Buurts werkt en voor welke vragen mensen naar het wijkteam komen.

Maandag van 13:00 tot 16:00 uur:

Buurtwinkel Hof van Leijh (Slachthuisbuurt) Merovingenstraat 79

Dinsdag van 10.00 uur tot 11.45 uur:

Buurtplaats (Haarlem Oost) -Leonard Springerlaan 5 2033TA Haarlem – Bibliotheek Haarlem Oost.

Donderdag van 9.00 tot 12.00 uur:

Het Broederhuis (Amsterdamse buurten) – Nagtzaamplein 67 2032 TC, Haarlem

 

Inloop spreekuur Wijkteam Slachthuisbuurt

Let op 3 verschillende adressen

  • Oost
  • 25 juni
  • 00:00 - 00:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Buurts Het Broederhuis
Buurts Hof Van Leijh
Sociaal Wijkteam Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu