Spreekuur Sociaal Wijkteam Haarlem Centrum & Rozenprieel

Woon je in Haarlem Centrum of het Rozenprieel? Dan kan je met vragen en problemen op het gebied van wonen, werk, geld, ontmoeten, vervoer, opvoeden of zorg terecht bij het Sociaal Wijkteam in buurtcentrum De Tulp. We hebben ook een inloopspreekuur bij Stem in de Stad. Wij bieden je een luisterend oor en geven informatie, advies en ondersteuning wanneer dat nodig is.

Wie zijn wij?
Sociaal Wijkteam Haarlem Centrum & Rozenprieel bestaat uit acht professionals die werkzaam zijn vanuit verschillende organisaties: Haarlem Effect, DOCK, MEE & de Wering, Zorgbalans en Gemeente Haarlem (Werk&Inkomen, Schulddienstverlening en WMO). Alle professionals kunnen je ondersteunen bij jouw vraag om informatie, advies of ondersteuning. Als het nodig is, word je in contact gebracht met een specifieke professional.

Activiteiten
We zijn gehuisvest in buurtcentrum De Tulp, een locatie van Haarlem Effect. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd voor en door buurtgenoten. Om buurtinitiatieven te ondersteunen werkt het Sociaal Wijkteam samen met buurtbewoners en andere organisaties in de wijk. Zo wandelen we mee met ‘Gezond Natuurwandelen’ om een sportieve leefstijl en contact tussen de bewoners te stimuleren. Daarnaast organiseren we met Haarlem Effect ‘Praatje Pot’, waarbij bewoners soep uitdelen aan een buur die wel een praatje of opkikkertje kan gebruiken.

Tijden inloopspreekuur in de Tulp:
maandag van 13.30 tot 15 uur

Telefoon 023 5430997
Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Spreekuur Sociaal Wijkteam Haarlem Centrum & Rozenprieel
Actief

Spreekuur Sociaal Wijkteam Haarlem Centrum & Rozenprieel

Buurtcentrum De Tulp

Voortingplantsoen 56
2012 XZ Haarlem

  • Centrum
  • 5 juni
  • 13:30 - 15:00 uur
  • Gratis
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Sociaal Wijkteam Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu