“Fitness voor het brein”.

In samenwerking met Service Paspoort start SportSupport op woensdag 3 april de 13-weekse cursus cognitieve fitness. Dit is een unieke trainingsmethode die speciaal is afgestemd op het positief beïnvloeden van het geheugen, het concentratievermogen , de coördinatie en de zintuigelijke vaardigheden. Tijdens de training worden fitnessoefeningen en bewuste ademhalingsoefeningen gecombineerd met cognitieve elementen die de hersenen bewust activeren. Cognitieve fitness is effectief voor ouderen, mensen met cognitieve problemen en natuurlijk ook voor iedereen die zijn/haar hersenen gezond wil houden.

 

Start: Gratis proefles op woensdag 3 april van 0900-10.00 uur,  daarna 12 weken iedere woensdag van 0900-10.00 uur in  de gymzaal  Belgielaan 8, Schalkwijk. Kosten €60,- ( €5,- per les) Haarlem Pashouders gratis . Wordt bij diverse verzekeringsmaatschappijen vergoedt.

Voor aanmelding en informatie mail : Lgrooff@sportsupport.nl of bel met info 023-5260302

“Fitness voor het brein”.

Gymzaal HLC

Belgielaan 8

  • Schalkwijk
  • 24 april
  • 09:00 - 10:00 uur
  • gratis proefles
Vraag stellen Inschrijven

Deel deze activiteit

Initiatiefnemers

Sport in de Wijk
Stichting SportSupport Kennemerland

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu