Stadmakers Haarlem

Stadmakers Haarlem

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Wie zijn de Stadmakers?

Haarlem telt vele actieve bewoners, initiatiefnemers, sociaal ondernemers en creatieven. Wij zetten ons in om onze straat, wijk of stad mooier te maken. Stadmaken wordt het genoemd. We zijn doeners en samen met ambtenaren, projectontwikkelaars en vele anderen werken we samen aan een fijne stad voor iedereen: mens, dier en natuur.

De Haarlemse stadmakers verenigen vele Haarlemmers die vaak al jaren actief zijn voor hun stad. Sinds 2019 zijn we elkaar steeds meer gaan opzoeken en samen gaan werken. We ontmoeten elkaar live en delen kennis in whatsapp groepen. Sinds vorig jaar organiseren we samen het Stadmakerscongres- en festival.

Wat zijn stadmakers?

‘Stadmakers zijn initiatiefnemers, betrokken creatieven en sociale ondernemers die zich inzetten voor een meer gelijkwaardige, leefbare, gelukkige en mooiere buurt, gemeente of stad. Ze zetten hiervoor maatschappelijke initiatieven op of werken samen aan waardevolle projecten, vaak ingegeven door een natuurlijke drive.

Groep: Stadmakers Haarlem
De Haarlemse stadmakers verenigen vele Haarlemmers die vaak al jaren actief zijn voor hun stad. Dit is een actieve appgroep met bijna 170 stadmakers in Haarlem.
Groepsvertegenwoordiger: Laura Schön
Vraag toegang tot deze groep

Stadmakers Haarlem

Haarlem breed

Zie Whatsappgroep

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Spreekuur Stadmakers

  • Centrum
  • 8 juli
  • 15:00 - 16:00 uur
  • gratis