Stadsgarage

Stadsgarage

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

De Stichting Stadsgarage is de werkplaats voor betekenisvol ondernemerschap in Haarlem en Zuid-Kennemerland. Of je nu een innovatief idee of een bestaande impact onderneming hebt, of als organisatie een maatschappelijke doelstelling hebt geformuleerd: je kunt bij de Stadsgarage terecht om het verder te helpen of te laten groeien.

Van social issue naar social enterprise
Betekenisvol ondernemerschap houdt in dat je maatschappelijke vraagstukken op een ondernemende manier aanpakt. Dit wordt ook wel impact ondernemen genoemd. De Stadsgarage zet zich in voor een stad en regio waarin betekenisvol ondernemerschap tot bloei komt. Dit doet zij met en voor ondernemers, overheden, financiers, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven.

Het aanbod van de Stadsgarage
De Stadsgarage helpt ondernemers en initiatiefnemers om maatschappelijke businesscases te bouwen en daar de markt, financiering en zichtbaarheid voor te ontwikkelen. Ze biedt daarvoor trainingen en workshops, organiseert evenementen waarin alle partijen rond impact ondernemerschap elkaar ontmoeten, beheert het Kennemer Inkoopplatform en houdt rondetafelsessies voor fondsen, financiers en inkopers.

Daarnaast ontwikkelt zij leer-, actie- en samenwerkingsprogramma’s voor verschillende doelgroepen die hun maatschappelijke impact willen vergroten.

Stadsgarage

Kinderhuissingel 1H

2013 AS Haarlem

06-21548664

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.