Moonlight Mantra Special In Caprera

Zingen in Bloemendaal – Buiten in Caprera

Misschien ken je het vanuit je jeugd, toen je naar de kerk ging. Misschien ken je het van je wekelijkse hobby of doe je het enkel onder de douche en droom je de rest erbij: samen zingen en voluit galmen! Vanuit welke hoek je ook komt, welke ervaring je wel of niet hebt, als jij geniet van samen zingen in een fantastische akoestiek, ben je welkom bij de maandelijkse Moonlight Mantra zangavonden met Charo Durán van Canto!

Deze laatste Moonlight Mantra van dit seizoen sluiten we zeer speciaal af op de prachtige locatie van openluchttheater Caprera. We starten de avond met een wandeling door het prachtige wandelpark en daarna gaan we samen mantra zingen bij volle maan op het podium van Caprera!

We zingen korte en hartverwarmende liedjes in verschillende talen, voor iedereen zó mee te zingen – ook als je geen ervaring hebt met (koor)zingen! Het herhalende karakter van een mantra, geeft ons in het zingen ervan de mogelijkheid te voelen wat de muziek en de tekst met ons doet. Tegelijkertijd bieden ze de geoefende zanger ook de ruimte om harmonieën te zingen en de eigen muzikale stroom voluit te volgen.

Volle maan
In veel verschillende culturen in de wereld, wordt van oudsher de volle maan-tijd ceremonieel gevierd. De energie van de volle maan versterkt alles op aarde, zo ook in ons; het heeft effect op onze emoties, gedachten en ervaringen. Bij de Moonlight Mantra zangavonden gebruiken we muziek, zang en stilte op een toegankelijke doch diepgaande wijze, om te landen en te ontspannen in onszelf én contact te maken met anderen.

De Moonlight Mantra zangavonden worden geleid door zangeres & stembevrijder Charo Durán van Canto! in Haarlem. Ook toegankelijk voor niet-Nederlandstaligen, vanwege de verschillende talen die worden gezongen.

Datum: 3 juli 2023

Tijd: 19:30 – 21:00

Kosten:€12,50

Haarlempas Gratis

Bestel de tickets: hier

Moonlight Mantra Special In Caprera

Caprera

Hoge Duin en Daalseweg 2
Bloemendaal

  • 19:30 - 21:00 uur
  • €12.50 en Haarlempas €0

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stadsklooster Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu