Schrijfmeditatie

Schrijvend stilstaan
Al schrijvend even stilstaan bij momenten uit je eigen leven. Je gaat met andere ogen naar je dagelijks leven kijken en je weet je weer verbonden met wat er voor jou toe doet.

Inhoud
We beginnen met een gedicht of een inspirerende tekst en een moment van stilte. Dan krijg je een korte schrijfopdracht naar aanleiding van het thema van die ochtend. Het schrijven gaat als vanzelf. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee het moeiteloos gaat. Herinneringen komen in geuren en kleuren terug. Ook het voorlezen van je tekst en luisteren naar de teksten van anderen is een onderdeel. Voorlezen is vrijwillig. We zijn met een kleine groep van maximaal 12 personen. We luisteren zonder commentaar op elkaars teksten te geven. Vaak sluiten we af met een dichtvorm.
Schrijven doen we met de hand, met pen en papier. Je hebt geen schrijfervaring nodig om deel te nemen. Iedere ochtend is los te volgen en telkens is er een ander thema.

Aanvangstijd
Vanaf 9.45 uur staat de deur voor je open. Zorg dat je op tijd komt zodat je een fijne plek kunt uitkiezen in de ruimte en even kunt landen. We starten om 10.00 uur. De deur gaat dan dicht.

Datum:
23 september e.a. data
Tijd:
09:45 – 11:30 uur
Kosten:
€10.00  Hier te koop

Schrijfmeditatie

Doopsgezinde Kerk

Frankestraat 24
2011 HV Haarlem

  • Centrum
  • 09:45 - 11:30 uur
  • €10.00

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stadsklooster Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu