Stiltewandeling

Stadsklooster Haarlem

Stiltewandeling
Een stilte wandeling kun je op verschillende manieren doen. Je kunt stil zijn en je (pieker)gedachten de vrije loop laten. En je kunt je aandacht naar het “nu” brengen door je bewust te zijn van de adem, het lichaam en de zintuigen. Laat je verwonderen door de prachtige natuur van de Kennemerduinen: de lucht, het water, de wind en ook dat ene bloempje, de heerlijke geuren, de boomkruinen, de tikkende specht en de weidse uitzichten. Of loop eens met aandacht: Voel hoe je voeten de grond raken. Een hele andere beleving van wandelen. Een bijzondere ervaring. Je wordt er stil van…

Je wandelt in stilte met jezelf en elkaar. We starten deze wandeling op de parkeerplaats bij de ingang Bleek & Berg van de Kennemerduinen op de Bergweg 1, inrit bij Bartje Bloemendaal, met een meditatie waarin je zult ervaren hoe je in de stilte kan komen. Daarna wandelen we in stilte en sluiten we af met een meditatie.

De wandeling is in het duingebied met een glooiend landschap, dus enige conditie is wenselijk.

Datum:
15 september Start bij Ingang Kennemerduinen Bleek en Berg en andere data
Tijd:
10:00 – 11:30
Kosten:
€12.50  Te bestellen: hier

Stiltewandeling

Ingang Bleek en Berg

Kennemerduinen

  • Zuidwest
  • 10:00 - 11:30 uur
  • € 12.50

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Stadsklooster Haarlem

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu