Stem in de Stad

Stem in de Stad

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Stichting Stem in de Stad is 25 jaar geleden opgericht door de bevlogen dominee Jurjen Beumer. Stem in de Stad zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen die in nood zijn, naar mensen die niet altijd gehoord of gezien worden.

Stem in de Stad is uitgegroeid tot een bruisende ontmoetingsplek. Wij bieden veiligheid en rust. En hebben aandacht voor de problemen en verhalen van Haarlemmers. Dat doen wij dankzij de inzet van ongeveer 150 vrijwilligers, 9 betaalde medewerkers en organisaties waarmee wij ons verbonden voelen.

Stem in de Stad voert een groot aantal programma’s en projecten uit waarbij ontmoeten, helpen & activeren en inspireren de sleutelwoorden zijn. Onze basis is het christelijk oecumenische denken waarbij alle gelovigen maar ook niet gelovigen zich thuis voelen. Wij vormen een gemeenschap met oog voor elkaar en waar onderling respect, gelijkwaardigheid en geborgenheid centraal staan. Stem in de Stad streeft naar een goed leven voor ieder mens.

Stem in de Stad geeft veel aanleiding voor inspirerende verhalen. Lees hier over de belevenissen van onze gasten, vrijwilligers en medewerkers en ontdek de stad Haarlem zoals je deze misschien nog niet kent.

Stem in de Stad

Nieuwe Groenmarkt 22

2011 TW Haarlem

023 534 28 91

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.