Stichting Ecoring Haarlem

Stichting Ecoring Haarlem

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Duurzaamheid en verbinding!

Stichting Ecoring Haarlem zet zich in voor duurzaamheid en verbinding. De stichting richt zich voornamelijk op jongeren, maar creëert een omgeving waarin zowel jong als oud zich thuis kunnen voelen. Zij biedt de mogelijkheid om zinvol samen te werken, creativiteit te gebruiken, vaardigheden te leren en deel uit te maken van een sociale groep.

Buurttuin

Stichting Ecoring heeft aan het Tennispad een buurttuin aangelegd waar biologische groente, fruit en kruiden worden verbouwd. Het land is vrij toegankelijk voor het publiek en zo ingericht dat bezoekers zich welkom voelen en er kunnen genieten van de mooie natuur en de fijne atmosfeer.

Deelnemers kunnen wekelijks komen oogsten. Om de sociale cohesie binnen de jonge generatie en de buurtbewoners te versterken, is er naast de tuinderij ruimte voor sociaal-culturele evenementen, zoals muziek, kunst en dans. Door middel van leerzame workshops over biodiversiteit en ecologische hotspots, kan iedereen zijn kennis verbreden.

Samen staan we sterk

Stichting Ecoring biedt aansluiting voor gelijkgestemden, om samen verantwoordelijkheid te nemen voor de toekomst en een mooie groene wereld waarbij iedereen op praktische wijze een steentje kan bijdragen!

Stichting Ecoring Haarlem

Tennispad 2

2034JA Haarlem

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.