Stichting Samen Haarlem

Stichting Samen Haarlem

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Stichting Samen

Onder het motto ontmoeten, verbinden en meedoen is door een aantal bewoners in Schalkwijk een nieuwe stichting opgericht met de naam “Stichting Samen Haarlem“. Ze is gevestigd in het gebouw van de Ringvaart aan de Floris van Adrichemlaan 98.
De stichting streeft ernaar verbinding en ontmoeting te bevorderen en zo de leefbaarheid in Haarlem te vergroten. Daartoe worden verschillende activiteiten georganiseerd, die zowel allochtonen als autochtonen aanspreken.

Stichting Samen Haarlem is begonnen als een Marokkaanse organisatie, hetgeen betekent dat een groot deel van onze achterban van Marokkaanse afkomst is. Dit is juist hetgeen dat Stichting Samen Haarlem uniek maakt, want door middel van onze activiteiten proberen wij Marokkanen in contact te brengen
met allerlei andere bevolkingsgroepen in Nederland. Stichting Samen Haarlem is dus niet alleen toegankelijk voor Marokkanen! Dit komt zowel tot uiting in de samenstelling van ons bestuur en de werkgroepen (de actieve vrijwilligers van Stichting Samen Haarlem), als het publiek dat op onze activiteiten afkomt. Deze instelling geeft onze stichting een multicultureel karakter, en draagt bij aan het bereiken van onze doelstellingen.

Stichting Samen Haarlem

Floris van Adrichemlaan 98

2035 VD Haarlem

+31 (0)6-45493915

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Buurtplaats Schalkwijk

  • Schalkwijk
  • 25 april
  • 14:30 - 16:15 uur