Stichting Zaaigoed

Stichting Zaaigoed

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Inspelend op de verschillende wensen en mogelijkheden van mensen met een haperend brein is Stichting ZaaiGoed een ontmoetingsplek met allerhande, kleinschalige groen- en creatieve activiteiten (buiten en binnen). Op de ZaaiGoed Zintuigentuin in Haarlem-Noord komt het hele jaar door, op maandag en woensdag van 09:30 tot 15.30 uur, de Tuinclub bijeen voor een dementievriendelijk programma voor oud en jong met een haperend brein.

Ieder doet, op de tuin en in het comfortabele tuinhuis, wat hij/zij wil en kan. We kweken en oogsten fruit, groenten, kruiden en bloemen, maken er thee, jam, soep en salade van en laten het ons allemaal heerlijk smaken; we knutselen, doen spelletjes, vertellen verhalen en zingen liedjes; maken wandelingetjes over het volkstuincomplex en luieren wat in onze paradijselijke tuin en genieten van het schoons en de rust.

Op de donderdag is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten tijdens creatieve bezigheden,

Daarnaast komt Stichting ZaaiGoed aan huis waar wij het tuinieren bij de deelnemers aan de deur brengen met een terracottapot met bv kruiden, werken in de tuin onder het genot van een verse muntthee en een goed gesprek. Zie op onze website al onze andere projecten.

Stichting Zaaigoed

Anthony Fokkerlaan 19

2024 JA Haarlem

06 42170216

Bezoek onze website Mail ons
-->

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.