Theater de Liefde: De dubieuze avond

De Dubieuze Avond

Presentatie: Janneke de Bijl

woensdag 29 mei 2024 / 20:30 – 23:30

Elke laatste woensdag van de maand in De Liefde: De Dubieuze avond. Een gevarieerde avond boordevol nieuw talent en vers materiaal. Er is stand-up comedy, iets met een liedje, een goed verhaal en vaak een stukje ongevraagd advies. Soms heel grappig, soms kwetsbaar, maar altijd met verhalen en grappen die nieuwe luikjes in je hoofd openen. Eerder waren te zien op de Dubieuze Avond onder anderen Lotte Velvet, Aaf Brandt Cortius, Sanne Wallis de Vries, Margôt Ros, Paulien Cornelisse, Valentina Tóth, Maria Kraaijkamp en Janneke de Bijl.

Presentatrice Janneke de Bijl studeerde af als filosoof en werd daarna lid van het prestigieuze stand-up comedycollectief Comedytrain. In 2017 won ze zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten en in 2019 werd ze door de Volkskrant uitgeroepen tot comedytalent van 2019. Momenteel toert ze door het hele land met haar derde cabaretvoorstelling Doet u ook mensen? In juli 2023 verscheen haar tragikomische debuutroman
Als, dan.

Tickets €14 Te bestellen: Hier

Theater de Liefde: De dubieuze avond

Theater de Liefde

Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

  • Centrum
  • 29 mei
  • 20:30 - 22:30 uur
  • €14

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu