Theater de Liefde: Het kwetsbare lied

Liefde voor het lied

Het kwetsbare lied

woensdag 17 april 2024 / 20:30 – 22:30

Op dit moment zijn er veel jonge Nederlandstalige zangers populair die hun diepste zieleroerselen delen, om de luisteraar te ontroeren en mee te nemen naar zijn eigen diepe beleving. Dit delen van je meest persoonlijke verhaal begon al begin jaren ’70 bij Joni Mitchell’s ‘A case of you’ en James Taylor’s ‘Fire and rain’.

Op 17 april komen de getalenteerde zanger/liedschrijver/componist/producent Bob Barlag en de Haarlemse zanger-gitarist en Beatlekenner Yorick van Norden naar ‘De liefde voor het lied’, om te praten over hun mooiste, kwetsbaarste lied en de kunst van het gevoel in liederen schrijven. En uit Utrecht komt de afstuderende folkmuzikante en singer-songwriter Kiki Deirdre om haar eigen liedjes te laten horen.

Zij worden bevraagd door zanger-gitarist en conservatorium docent Dennis Kivit en natuurlijk gastvrouw en liedschrijver Mylou Frencken.

Uiteraard is er na de pauze weer ruimte voor Haarlems latent talent, en onder andere studenten van Yorick.

Tickets €14 te bestellen: Hier

Theater de Liefde: Het kwetsbare lied

Theater de Liefde

Begijnhof 10
2011 HE Haarlem

  • Centrum
  • 20:30 - 22:30 uur
  • €14

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Theater de liefde

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu