Urban Walk Haarlem

Urban Walk Haarlem

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

De Urban Walk Haarlem is een wandelevenement op zondag 3 maart 2024 waarbij jij de stad op een unieke manier ontdekt. Tijdens een korte route van 10-12 km of een lange route van 18-20 km bezoek jij unieke locaties waar je bijna nooit (gratis) komt, zoals het Frans Hals Museum en Molen de Adriaan. De routes zijn volledig uitgezet en brengen je, naast de locaties, langs de bijzondere highlights én onontdekte plekken van de stad. De wandeltocht is dus compleet verzorgd inclusief water, koffie en thee en wat lekkers onderweg. Na de wandeltocht kun je bij de finish jouw welverdiende wandelpin ophalen als herinnering aan de fantastische dag!

Goede doel – Nationaal MS Fonds
Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS en strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Zowel nu als in de toekomst! Kom ook in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen:
1. Doneer bij jouw inschrijving op deze website!
2. Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs.

Urban Walk Haarlem

Oppert 21A

3011 HT Rotterdam

06 34 87 47 49

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.