Wolfhound

Wolfhound

Bekijk hieronder al onze activiteiten waarin ontmoeting centraal staat.
Gebruik het filter om te vinden wat je zoekt.

Ontsnap naar Ierland in het hart van Haarlem bij Wolfhound, dé Ierse pub die je meeneemt op een onvergetelijke reis. Geniet van traditionele gastvrijheid, een gezellige sfeer en een uitgebreide selectie van heerlijke Ierse bieren, whisky’s en gerechten. Onze karakteristieke houten interieurs en live optredens van Ierse bands laten je even helemaal wegdromen.

Maar Wolfhound biedt meer dan alleen drankjes. Onze keuken serveert ook een smakelijk aanbod van Ierse gerechten, bereid met verse ingrediënten en authentieke recepten. Geniet van een hartverwarmende Irish Stew, knapperige Fish and Chips of een sappige hamburger met een Ierse twist. Voor vegetariërs hebben we eveneens heerlijke opties om van te smullen.

Regelmatig organiseren we bij Wolfhound live optredens van Ierse bands. Houd onze evenementenkalender in de gaten, zodat je niets hoeft te missen.

Of je nu met vrienden wilt ontspannen of op zoek bent naar een nieuwe ervaring, Wolfhound verwelkomt je met open armen. Kom langs en dompel je onder in de warmte en gezelligheid van Ierland in onze Ierse pub in Haarlem. Sláinte!

Wolfhound

Riviervismarkt 9

2011HJ Haarlem

023 525 9054

Bezoek onze website Mail ons

Maak hieronder je keuze

Wat heeft je interesse?

Datum

Online of op locatie

Partners

Helaas, geen resultaten!

Met de huidige filter(s) zijn geen activiteiten gevonden.