Sociaal Restaurant kookt er op los!

Roads in de Schakel is een gastvrij en toegankelijk sociaal restaurant van de buurt! We noemen ons dan ook “Sociaal Restaurant”. Het restaurant zit in de Pijnboomstraat nummer 17

We hebben een gezamenlijk doel om van het ontmoetingscentrum een sociale ontmoetingsplek te maken waar buurtbewoners en kwetsbare Haarlemmers graag komen om hun steentje daar aan bij te dragen. Oftewel: een veilige community waar iedereen welkom is! In het restaurant komen onze deelnemers om te werken en te leren. Het is tegelijkertijd dus ook een opleiding voor ze. Maar het is ook een plek om te ontspannen, we hebben een scala aan activiteiten voor de deelnemers van Roads.

Buiten de mogelijkheid voor de deelnemers om te werken in de keuken voor lunch en diner (…)

hebben we ook ruimte voor deelnemers voor werk in bij de receptie, facilitair en tuinwerkzaamheden. Het restaurant is vier dagen per week open voor lunch (maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag). Ook twee avonden in de week op donderdag en vrijdag een diner voor deelnemers, vrijwilligers en mensen uit de buurt. Verzorgd door de trotse koks en gastheren en vrouwen die als deelnemers werkzaam zijn bij Roads.

Het menu wisselt iedere week en is te vinden op www.roadsindeschakel.nl. Check vooral de website voor de alle informatie over het restaurant, openingstijden, menu of wat je nog meer wilt weten.

Datum: 25 mei 2022

Categorieën: Categorie 1, Categorie 2, Categorie 3, Categorie 4, Categorie 5

Tags: Tag 1, Tag 2, Tag 3

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu