Ontmoetingsfestival groot succes!

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid heeft de Coalitie Haarlem Ontmoet in samenwerking met ouderenzorgorganisatie Sint Jacob voor de tweede keer het Ontmoetingsfestival georganiseerd. In tegenstelling tot vorig jaar, strekte het festijn zich uit over maar liefst vier verschillende locaties. Naast het vertrouwde Schalkweide, waren ook Buurtcentrum De Ringvaart, ontmoetingscentrum Schalkwijk DIVERS!, en de Moeder van de Verlosserkerk betrokken. En wat een opkomst hadden we! Er waren meer dan 150 bezoekers, een aantal wat alle verwachtingen overtrof. Met veel plezier schrijven we dit succes toe aan de hulp van alle betrokken (vrijwilligers)organisaties, vrijwilligers en buurtbewoners

De muziek- en dansoptredens, het beweegdrummen, de bingo, het schminken, en de diverse hapjes en drankjes waren een aantal van de favorieten onder de bezoekers. Vooral de poffertjeskraam was een groot succes bij de bezoekers. De speciaal ontworpen complimentenkaartjes vielen in de smaak, en velen deelden lieve reacties met elkaar. Het schilderdoek trok jong en oud aan.

Kortom, het ontmoetingsfestival was een groot succes dankzij de samenwerking van de diverse partijen en de enthousiaste bezoekers. We kijken uit naar volgend jaar!

 

Zoek je nu leuke activiteiten in Haarlem? Kijk dan verder op de site bij al onze activiteiten!

 

Datum: 3 november 2023

Categorieën: Categorie 1

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu