Vitalismaatjes; wie een kind laat spelen is nooit uitgespeeld

Klaar om een maatje te worden in het leven van een kind?

Sluit je aan bij Vitalis Maatjes Haarlem en maak het verschil!

Wij brengen kinderen tussen 5 en 18 jaar samen met volwassen vrijwilligers, oftewel maatjes, voor avontuurlijke activiteiten en onvergetelijke vriendschappen.

Als vrijwilliger bij Vitalis Maatjes ben jij het maatje dat kinderen in kwetsbare posities nodig hebben.

Hoewel geen specifieke ervaring vereist is, is een liefde voor kinderen en de bereidheid om betrokken te zijn, essentieel. Voordat je aan een kind wordt gekoppeld, doorloop je een screeningproces en krijg je de nodige ondersteuning en training.

Wij zorgen ervoor dat de match tussen jou en je maatje perfect is, zodat jullie samen een geweldige tijd kunnen hebben.

Door samen plezier te maken, help je kinderen groeien, zelfvertrouwen opbouwen en nieuwe mogelijkheden verkennen. Van knutselen tot het ontdekken van de natuur, de mogelijkheden zijn eindeloos!

En weet je wat het beste is? Kinderen kunnen zich bij ons aanmelden zonder verwijzing! We willen dat ze gemakkelijk toegang hebben tot de steun die ze verdienen.

Dus waar wacht je nog op?

Word maatje bij Vitalis Maatjes Haarlem en laat een blijvende indruk achter in het leven van een kind.

Neem contact met ons op via de QR-code of bel Marisca de Graaf op 0639614615 om je aan te melden.

Laten we samen iets geweldigs doen!

 

💙🌟 Vrijwilliger gezocht voor een lieve, rustige 10-jarige jongen in Haarlem! 🌟

Ben jij een vriendelijke man die het leuk vindt om tijd door te brengen met een jongen die dol is op het strand, treinen, bussen en bakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je zult eens in de twee weken wat tijd doorbrengen met deze fantastische jongen, samen met zijn zusje en moeder. Het is een geweldige kans om een positieve impact te maken en nieuwe ervaringen te delen.

Wat staat er voor jou tegenover? Een hoop liefde en waardering!

Heb jij eens in de twee weken een paar uur over om een verschil te maken in het leven van een kind?

Laat het ons weten! Stuur een berichtje voor meer informatie.

 

💙: Vrijwilligster gezocht voor een schattige 6-jarige prinses! 👑

Ben jij een vrouw die dol is op glitters, prinsessen en alles wat met meiden te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken een vrijwilligster die het leuk vindt om de wereld van een jong meisje te vergroten door samen te tutten, te bakken en allerlei leuke meidenactiviteiten te ondernemen.

Dus, als jij klaar bent om een glimlach op het gezicht van deze kleine prinses te toveren en onvergetelijke herinneringen te maken, meld je dan nu aan!

Laat ons weten als je interesse hebt. Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor deze bijzondere dame!

 

💙: Vrijwilliger gezocht voor een avontuurlijke Amerikaanse tiener in Haarlem! 🌟

Ben jij een sportieve man die het leuk vindt om Haarlem te verkennen en een 12-jarige jongeman te helpen zijn Nederlands te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze tiener is dol op voetbal en jojoën, en hij zoekt een mannelijke vrijwilliger om gezellig samen op avontuur te gaan, terwijl hij zijn Nederlandse taalvaardigheden verbetert.

Is woensdagmiddag voor jou een geschikte tijd? Meld je dan nu aan en laten we samen de stad ontdekken!

Laat ons weten als je interesse hebt. Samen kunnen we geweldige herinneringen maken en een blijvende impact hebben!

 

💙: Vrijwilliger gezocht voor een stoere 8-jarige avonturier! 🌟

Ben jij iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat, met een groot hart en veel empathie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze 8-jarige jongen heeft al veel meegemaakt en verdient het om wat extra zorg en aandacht te ontvangen. We zoeken een vrijwilliger die hem kan helpen zijn wereld te vergroten, terwijl hij even op adem kan komen.

Of je nu mannelijk of vrouwelijk bent, als je graag betrokken bent bij het leven van anderen en een passie hebt voor voetbal, dan ben jij de perfecte match!

Laat ons weten als je geïnteresseerd bent in het delen van avonturen, het vergroten van zijn wereld en het bieden van wat broodnodige rust en plezier.

 

💙Kickboksliefhebber zoekt stoere vrijwilliger voor vertrouwen en support! 🌟

Ben jij een mannelijke vrijwilliger of een stoere vrouwelijke die in Haarlem woont? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze 12-jarige jongen is gek op kickboksen, maar heeft wat moeite met vertrouwen. Met de overstap naar de middelbare school in het verschiet, is het belangrijk voor hem om een sterke band op te bouwen en vertrouwen te winnen.

Naast kickboksen wil hij graag andere activiteiten ontdekken om zijn wereld te vergroten. Denk aan sporten, creatieve activiteiten, uitstapjes naar interessante plekken in Haarlem, en nog veel meer!

Als jij iemand bent die gepassioneerd is door kickboksen en bereid is om deze jongeman te ondersteunen en te helpen groeien, dan is dit jouw kans…

 

💙: Stoere meid met een klein hartje zoekt vrouwelijke vrijwilliger! 🌟

Ben jij een vrouw die het leuk vindt om een stoere 12-jarige meid te begeleiden terwijl ze opgroeit en de wereld ontdekt richting de middelbare school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deze jongedame is dol op typische meiden dingen, maar staat ook open voor stoere activiteiten. Samen kunnen jullie allerlei leuke avonturen beleven, van meiden dingen zoals tutten en bakken tot stoere activiteiten zoals sporten en uitstapjes maken.

Als jij iemand bent die klaar staat om een positieve invloed te hebben op het leven van deze jonge meid en haar te helpen groeien en ontdekken, dan is dit jouw kans!

Laat ons weten als je interesse hebt om haar te ondersteunen tijdens deze spannende fase van haar leven.

 

Datum: 23 april 2024

Categorieën: Categorie 1

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu