Wandelbegeleider worden Fitwalkchallenge 2024?

SportSupport Kennemerland zoekt wandelbegeleiders voor de Fitwalkchallenge van 2024!

Vanaf mei organiseert SportSupport Kennemerland in samenwerking met de Nationale Diabetes Challenge en AV Haarlem een nieuwe reeks van de Fitwalkchallenge in Haarlem. Voor deze wandelingen zoekt SportSupport mensen om een wandelgroep te begeleiden, routes uit te zetten en die natuurlijk van wandelen houden.

De Fitwalkchallenge is van mei tot september 2024 wekelijks op woensdagavond van 19.00-20.00 uur. Op zaterdagochtend 6 april organiseert SportSupport een informatiebijeenkomst.

De Fitwalkchallenge 2024

De Haarlemse Fitwalkchallenge wordt elk jaar georganiseerd om deelnemers wandelplezier bij te brengen. De activiteit is voor diabeten, prediabeten, inwoners met overgewicht en voor iedereen voor wie het goed is om te wandelen. We starten vanuit diverse punten zoals de atletiekbaan en de Tetterodehal.

Contactgegevens
Lijkt het je leuk om dit te gaan doen? Dan verwelkomen we je graag op zaterdagochtend 6 april van 10.00 – 13.00 uur voor een informatiebijeenkomst speciaal voor wandelbegeleiders. Hier geven we alle info over dit project. Neem voor aanmelden en meer informatie contact op met  Lucia Grooff via Lgrooff@sportsupport.nl.

bekijk hier het hele nieuwsbericht van haarlem.nieuws.nl

foto: Sportsupport

Datum: 12 maart 2024

Categorieën: Categorie 1

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu