De Vries Van Stockum: Boekenweek | Meet & Greet Met Simone van der Vlugt

Bezoek De Vries Van Stockum in Haarlem tijdens de Boekenweek op zaterdag 23 maart 2024 en grijp de kans om Simone van der Vlugt te ontmoeten. Mis deze gelegenheid niet om een praatje te maken met de auteur en een gesigneerd exemplaar van Bloedlijn te bemachtigen.

Wat: Meet & Greet
Waar: De Vries Van Stockum, Haarlem
Wanneer: Zaterdag 23 maart 2024 | 15.00 tot 16.00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelding: Ja, graag aanmelden via haarlem@devriesvanstockum.nl (niet verplicht)

OVER HET BOEK

Wanneer Alkmaar voor de zoveelste keer wordt aangevallen probeert Katelijne haar brouwerij koste wat kost te beschermen tegen het brute geweld van de West-Friezen. Ze hoopt dat haar geheime liefde, koning Willem II, kan helpen door Alkmaar stadsrechten te schenken. Ze ziet zich echter voor een heel ander probleem gesteld wanneer ze van hem in verwachting blijkt te zijn…

Koning Willem is verwikkeld in een machtsstrijd en hij doet er alles aan om de West-Friezen aan zich te onderwerpen. Ondertussen wordt hij vader van twee zoons: de wettige Floris en de bastaard Alard.

Na Willems dood voelt Floris zich verplicht het werk van zijn vader af te maken, en snakt Alard naar erkenning van de grafelijke familie. Floris’ tante, Aleid van Holland, wendt intussen al haar macht aan om de levens van de jongemannen strikt gescheiden te houden. Als zij door het noodlot toch samengebracht worden, bundelen ze hun krachten om de strijd met hun vijanden aan te gaan en de familie-eer te redden.

Met Bloedlijn schreef Simone van der Vlugt een prachtig verhaal over macht, liefde en familiebanden. Als geen ander weet ze de levens van de hoogste kringen en die van het gewone volk beeldend te beschrijven. De middeleeuwen komen zo dichterbij dan ooit.

OVER DE AUTEUR

Simone van der Vlugt (Hoorn, 1966) is een van Nederlands grootste thrillerschrijfsters. Van haar thrillers werden in totaal twee miljoen exemplaren verkocht. Haar boeken verschijnen over de hele wereld, van Duitsland tot China en van Groot-Brittannië tot Australië.

De Vries Van Stockum: Boekenweek | Meet & Greet Met Simone van der Vlugt

De Vries Van Stockum

Jacobijnestraat 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 15:00 - 16:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu