De Vries Van Stockum: voorleesmiddag (10+)

Kwart over mist is een grappig, fantasierijk en spannend kinderboek over het mysterieuze Monsterland. Auteur Johan Elfner komt zaterdag 27 januari, in het teken van de Nationale Voorleesdagen, voorlezen uit zijn boek in onze winkel in Haarlem.

Wat: Voorleesmiddag
Waar: De Vries Van Stockum, Haarlem
Wanneer: Zaterdag 27 januari 2024 | 14.00 tot 15.00 uur
Toegang: Gratis
Aanmelding: Niet verplicht, maar wel gewaardeerd. Graag aanmelden via i.tolen@devriesvanstockum.nl

Kwart over mist is geschikt om zelf te lezen vanaf 10 jaar, maar jongere kinderen zijn tijdens het voorlezen uiteraard ook meer dan welkom.

Katinka woont in het Monsterstation, een treinstation én hotel voor monsters. Zelf is ze een kwartmonster, en daarom kan ze niet doodgaan. Maar ze is ook een gewoon meisje dat naar school gaat en vrienden probeert te maken.

Op een dag krijgt ze bericht uit Monsterland, de monsterwereld die je betreedt via het Monsterstation: er is geen tijd meer te verliezen. Ze moet de trein van kwart over mist halen om haar verdwenen vader terug te halen!

OVER DE AUTEUR

Johan Elfner woont in een 100 jaar oud treinstation (net zoals in Kwart over mist!) net buiten Amsterdam waar hij samen met zijn gezin een klein hotel, een café (als de zon schijnt) en een bloemenwinkel (als ze bloemen hebben) runt. Dit is ook de plek waar hij schrijft en inspiratie opdoet voor zijn boeken.

Zijn boeken bevatten humor, spanning en onverwachte gebeurtenissen.

De Vries Van Stockum: voorleesmiddag (10+)

De Vries en Van Stockum

Jacobijnestraat 7
2011 TG Haarlem

  • Centrum
  • 14:00 - 15:00 uur
  • Gratis

Deel deze activiteit

Initiatiefnemer

Boekhandel De Vries van Stockum

Plaats jouw activiteit!

Organiseer je een activiteit en wil je die op Haarlem Ontmoet onder de aandacht brengen? Maak dan snel je eigen account aan! Samen maken we Haarlem nóg leuker.

Plaats nu