Neem een kijkje in uw stadsdeel
Zuidwest

Weggooien? Mooi niet! Kom naar het repair café in het Badhuis

Initiatiefnemer
Voor wie is het?
JongerenVolwassenenSenioren
Online of op locatie?
Op locatie
Startdatum
26 januari 2022
Einddatum
29 juni 2022
Samenvatting
van 20.00 tot 22.00 uur, iedere laatste woensdag van de maand.
Let op: Repair Café start weer voorzichtig op. Bij verkoudheid/griepverschijnselen verzoeken wij u om thuis te blijven. Ook mag er voorlopig slechts 1 voorwerp per persoon ter reparatie aangeboden worden. Bij grote drukte kan het zijn dat u gevraagd wordt om een volgende keer terug te komen.
Wat doe je met een cd-speler die niet meer open wil? Met een broodrooster die het niet meer doet? Met een trui waar gaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Repareer het in het Repair Café! Repair Café helpt om kapotte spullen te repareren. Gratis en vrijwillig. Daardoor gooi je minder snel iets weg.

elektrische apparaten | fietsen | meubels | kleding | et cetera.

Repair Café is: samen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen.
Elke laatste woensdag van de maand, van 20.00 tot 22.00 uur, behalve in december.
Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook reparatiedeskundigen zijn aanwezig, zoals elektriciëns, naaisters, timmerlieden en fietsenmakers.
Omschrijving
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders.

Onze reparateurs doen hun best. Soms lukt het repareren, en soms niet. En als u nog garantie van de fabrikant heeft, is het verstandig hiervan gebruik te maken.

Contactinformatie
Vragen? Contact: rchaarlemwest@xs4all.nl
Adres
Badhuis Leidsebuurt Leidseplein 492013 PWHaarlem
Data waarop het initiatief plaatsvindt
Locatie
Afbeelding/video
Deel dit initiatief